Podcastul Creatorul de Visuri a ajuns la episodul 4 cu un invitat special, Adrian Stanulica. Adrian este un om generos, dedicat proiectelor educative si caritabile. Se descrie a fi sot, tata a doi copii adolescenti, preot si de putin timp s-a alaturat unui proiect nou, initiat de catre sotia sa, Elena Stanulica. Impreuna au fondat Scoala Privata Anghelos.

De mic si-a dorit sa fie preot. Pasii catre aceasta misiune i-au fost indreptati in mod cald si bland de bunica lui. Este printre cazurile fericite si putine, cu un vis inca din copilarie care s-a indeplinit intr-un mod firesc si ne bucura ca putem impartasi aceasta reusita. A ales sa fie preot pentru o categorie speciala de persoane si anume, persoanele cu deficiente de auz si vorbire.

Sotia a fost cea care l-a indreptat spre lumea filantropiei. Ca asistent social, povestea cu bucurie si entuziasm despre proiectele sociale pe care le demara. Alaturi de sotia sa a initiat primele proiecte pentru a ajuta persoanele vulnerabile. A integrat aceste activitati benefice pentru comunitate prin Asociatia Vasiliada, cu spirjinul Arhiepiscopiei Craiovei.

De unde motto-ul „Sa facem binele bine”

Acest motto, „Sa facem binele bine”, a devenit filosofia de a fi sau firul rosu al Asociatiei Vasiliada. Intalnirile din cadrul echipei, schimbul de idei si colaborarile erau intotdeauna prezentate Inaltpreasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei. Acesta fiind si Presedintel e de onoare al Asociatiei Vasiliada.

Si purtand acest dialog permanent, entuziasmul sau de a face cat mai mult, de a dezvolta cat mai multe proiecte, era temperat de catre Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, care spunea mereu ca „Este bine ca faceti asta, dar aveti grija sa faceti binele bine.”

Ce inseamna de fapt a face binele bine, descoperim impreuna in acest episod educativ, cald si constructiv, alaturi de Adrian Stanulica. Alte subiecte pe care le puteti descoperi sunt legate de Scoala Privata Anghelos, despre beneficiile cursurilor de parenting, dar si idei interesante legate de antreprenoriat.

Iar pentru a face binele bine, ramanem conectati cu SUBSCRIBE la Creatorul de Visuri.