Blog2023-01-20T11:33:30+00:00

Blog

Lasa mama, fa-te contabil, ca e o slujba sigura

In perioada aceasta am avut parte de o sesiune de angajari la Pion Media (pentru cei care inca nu stiu, Pion Media este unul dintre proiectele mele, agentie de branding & marketing digital in care zilnic ne jucam cu si pentru branduri).

Atunci cand pierzi… iar publicul te aplauda!

Astazi am avut parte de o surpriza: in filele calculatorului prafuit de timp am gasit un articol pe care l-am scris candva, dar nu a apucat sa simta atingerea soarelui pana acum. Si cum afara e o zi minunata de Septembrie, e momentul oportun sa il scoatem in lume! Asa ca, dragii mei, iata-l!

Draga angajat, te rog nu-ti mai bate joc!

Zilele trecute s-au intamplat diverse lucruri care m-au facut sa imi aduc aminte de faptul ca vroiam sa scriu acest articol acum mult timp. Este un articol cu si pentru angajati (si nu numai). Ca sa definim si mai specific, este vorba despre angajatul care lucreaza intr-o firma oarecare. O sa va spun pe scurt 2 povesti.

Cerere de demisie din functia de adult

Textul de mai jos nu este scris de mine, l-am gasit intr-o oarecare pagina in acest internet minunat. Insa cred ca fiecare din noi ar putea sa aiba o astfel de demisie scrisa... si daca nu avem curajul sa o punem pe birou, macar sa o citim din cand in cand!

De ce nu esti fericit(a)?

De-a lungul timpului am auzit fel si fel de ganduri - exprimari ale cuvantului "fericire": o sa fiu fericit(a) cand o sa am bani, cand voi schimba locul de munca, cand o sa devin mama, cand o sa termine copilul meu cu examenele, cand o sa scap de parinti, cand o sa am propria masina, cand scap de perioada asta grea, etc.

Elena Florescu – un strop de inspiratie

Elena Florescu. La inceputul lui 2015 era o necunoscuta pentru mine. Am intalnit-o in momentul in care am fost coleg de antrenament cu ea la sala pe care ambii o frecventam. O fata care nu parea sa aiba multe de spus, retrasa, ba chiar timida.

Datul cu sapa si iesirea din zona de confort

A trecut ceva vreme de cand n-am mai publicat. Poate ca m-am lasat purtat de valul vietii, poate ca am vrut pur si simplu sa fac alte lucruri. Insa o intamplare de astazi m-a miscat intr-o asemenea maniera incat nu pot sa ma abtin din a scrie.

Puiul de leu ratacitor

A fost odata ca-n povesti, in jungla amazoniana, un leu cu puiutii lui. Natura era blanda cu ei, pe teritoriul unde locuiau. Ii ocrotea si le oferea tot ceea ce aveau nevoie. Hrana gaseau din belsug, copacii de tot felul si vegetatie bogata erau locul perfect pentru a se juca.

Tablou… de viata

Acesta este cadoul pe care l-am primit de la o persoana speciala in cadrul unui curs. Impreuna cu cativa oameni minunati am realizat un "test" pentru a evidentia cum fiecare dintre noi vede diferit aceeasi pata de culoare (cu aplicare in viata reala: atunci cand crezi ca intelegi foarte bine realitatea celuilalt, mai gandeste-te o data!).

Go to Top