Proiecte de suflet

Pion Media

O echipa de specialisti, oameni frumosi adunati sub acelasi simbol! Functionand ca o companie de publicitate cu servicii complete, putem sa iti luam ideea (visul) si sa o transformam intr-un brand bine definit. De la analiza la proiectare, identitate vizuala, design si dezvoltare web, marketing, managementul brand-ului sau PR, ai tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

Si acolo unde nu te putem ajuta, avem aliati puternici gata sa intervina si sa furnizeze servicii de inalta calitate, astfel incat sa poti achizitiona toate serviciile de la un singur furnizor.

Brandoteca

Acesta este un vis devenit realitate pentru mine. Dupa ani si ani de lucru cu sute de branduri, am vazut de toate: idei bune murind fara a deveni branduri cunoscute, branduri care au luat-o in jos sau au disparut, care au trecut de la nivel local la nivel national sau care au primit recunoastere internationala.

Asa ca intr-o zi am hotarat: trebuia sa cream o platforma si o comunitate pentru a ajuta brandurile romanesti. Asa a aparut Brandoteca – biblioteca brandurilor romanesti.

FameUp

Cand echipa FameUp m-a abordat, spunandu-mi ca vor sa dezvolte o aplicatie care sa interconecteze influencerii mici si medii cu brandurile, ajutandu-i astfel pe primii sa obtina oferte si sa castige bani, iar pe cei din urma sa genereze expunere si vanzari, nu am putut spune nimic altceva in afara de „Hai sa sarim in barca si sa incepem sa vaslim!”

Scopul nostru era sa transformam acest proiect intr-un punct de interes international pentru branduri si influenceri, ajutand ambele parti in acelasi timp. Si asta am facut!

Magia dezvoltarii personale

Magia Dezvoltarii Personale este un eveniment menit sa ajute generatiile actuale si cele viitoare. Proiectul a fost initiat de Creatorul de Visuri cu sustinerea Fundatiei Autonom si implicarea lui Mario Popescu Magic.

Impreuna cu cadrele didactice implicate, odata pe luna mergem la o scoala aleasa, unde le vorbim elevilor despre importanta cititului, antreprenoriat, experiente de viata si alte subiecte de interes pentru ei.

Motivam elevii sa participe prin jocuri, prin oferirea unor premii dar, si prin numerele de magie la care asista. Pentru mai multe informatii accesati pagina Magia Dezvoltarii Personale.

Conferinte si intalniri

Atunci cand timpul imi permite, imi place sa particip la evenimente organizate de scoli, licee si universitati pentru a le vorbi adolescentilor despre cum functioneaza lumea afacerilor si cum am reusit eu sa-mi dezvolt compania si proiectele. Pe de alta parte, participarea la cluburi de afaceri, conferinte si evenimente este un alt lucru pe care il fac cu drag.

Fiind alaturi de alti antreprenori, de oameni carora nu le este frica sa viseze si sa actioneze in consecinta, imi incarca bateriile si ma face sa vreau sa devin mai bun in ceea ce fac. Sunt dornic sa invat de la oamenii pe care ii intalnesc pe parcurs. Subiectele despre care imi face o deosebita placere sa vorbesc: branding, marketing, antreprenoriat, automotivare (cum sa nu renunti niciodata la visul tau), dezvoltare cognitiva, emotionala si spirituala.

Astept sa te ajut

Ia legatura cu mine astazi si hai sa incepem impreuna sa creionam visul tau.