Proiecte de suflet

Pion Media

O echipa de specialisti, oameni frumosi adunati sub acelasi simbol! Functionand ca o companie de publicitate cu servicii complete, putem sa iti luam ideea (visul) si sa o transformam intr-un brand bine definit. De la analiza la proiectare, identitate vizuala, design si dezvoltare web, marketing, managementul brand-ului sau PR, ai tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

Si acolo unde nu te putem ajuta, avem aliati puternici gata sa intervina si sa furnizeze servicii de inalta calitate, astfel incat sa poti achizitiona toate serviciile de la un singur furnizor.

Brandoteca

Acesta este un vis devenit realitate pentru mine. Dupa ani si ani de lucru cu sute de branduri, am vazut de toate: idei bune murind fara a deveni branduri cunoscute, branduri care au luat-o in jos sau au disparut, care au trecut de la nivel local la nivel national sau care au primit recunoastere internationala.

Asa ca intr-o zi am hotarat: trebuia sa cream o platforma si o comunitate pentru a ajuta brandurile romanesti. Asa a aparut Brandoteca – biblioteca brandurilor romanesti.

Magia Dezvoltarii Personale

Magia Dezvoltarii Personale este un eveniment menit sa ajute generatiile actuale si cele viitoare. Proiectul a fost initiat de Creatorul de Visuri cu sustinerea Fundatiei Autonom si implicarea lui Mario Popescu Magic.

Impreuna cu cadrele didactice implicate mergem in scoli si licee (in principiu in zonele defavorizate), unde le vorbim elevilor despre importanta cititului si a dezvoltarii personale, antreprenoriat, experiente de viata si alte subiecte de interes pentru ei.

Motivam elevii sa participe prin jocuri, prin oferirea unor premii dar, si prin numerele de magie la care asista. Pentru mai multe informatii accesati pagina Magia Dezvoltarii Personale.

Podcastul Creatorii de Visuri

Fiecare dintre noi este special. Unii reusesc sa isi descopere mai repede talentul si resursele interioare, ajungand sa faca lucruri frumoase pentru ei si cei din jurul lor. Avem colegi, prieteni, clienti, vecini sau rude care au o mare experienta de viata si de la care putem invata multe lucruri interesante.

In podcastul Creatorii de Visuri mi-am propus sa descopar astfel de oameni, pe care sa ii motivez sa vina in fata camerelor. Incerc apoi sa extrag de la aceste persoane cat mai multe informatii utile si „sfaturi de viata”. E minunat sa putem invata din experientele altora, putand sa ne inbunatatim astfel propria viata. Pentru ca impreuna ajungem mai departe!

Conferinte si intalniri

Atunci cand timpul imi permite, imi place sa particip la evenimente organizate de scoli, licee si universitati pentru a le vorbi adolescentilor despre cum functioneaza lumea afacerilor si cum am reusit eu sa-mi dezvolt compania si proiectele. Pe de alta parte, participarea la cluburi de afaceri, conferinte si evenimente este un alt lucru pe care il fac cu drag.

Fiind alaturi de alti antreprenori, de oameni carora nu le este frica sa viseze si sa actioneze in consecinta, imi incarca bateriile si ma face sa vreau sa devin mai bun in ceea ce fac. Sunt dornic sa invat de la oamenii pe care ii intalnesc pe parcurs. Subiectele despre care imi face o deosebita placere sa vorbesc: branding, marketing, antreprenoriat, automotivare (cum sa nu renunti niciodata la visul tau), dezvoltare cognitiva, emotionala si spirituala.

Astept sa te ajut

Ia legatura cu mine astazi si hai sa incepem impreuna sa creionam visul tau.