Scriu acest articol pentru a veni in ajutorul tau. Mai ales daca nu ai apucat sa folosesti inca ChatGPT, faimoasa aplicatie dezvoltata de OpenAI. Pentru ca exista foarte multe modalitati prin care ChatGPT te poate ajuta in business.

Am ales sa ma focusez pe varianta continutului pe care il poti dezvolta atunci cand creezi un website sau un blog, pentru afacerea ta. Sunt nenumarate avantaje pe care aceasta tehnologie creata de OpenAI, ti-o poate aduce!

Iata trei moduri in care ChatGPT te poate ajuta in crearea unui website profesional:

  • Idei de continut: ChatGPT poate ajuta la generarea de idei de continut pentru site-ul tau. Baza de date a ChatGPT include milioane de texte. Astfel incat poate sugera idei pentru pagini web, blog-uri sau sectiuni de continut. Toate care sa fie interesante si utile pentru publicul tau tinta.

Poti pune intrebari legate de topuri, mituri, istoria sau descrierea unui serviciu sau a unui produs. Poti folosi ChatGPT pentru a genera subiecte sau idei de articole pe blog. Poti cere sa scrie efectiv un articol. Nu iti recomand sa folosesti aceasta optiune pe care ChatGPT o ofera. Pentru ca cititorii sau urmaritorii tai isi vor da seama repede ca articolul nu este scris de tine. Sigur va lipsi acel fler, acea unicitate pe care o creezi atunci cand scrii chiar tu articolul, prin exprimare proprie, unica.

  • Verificarea gramaticii si a ortografiei: ChatGPT poate verifica automat gramatica si ortografia continutului tau, astfel incat sa te asiguri ca site-ul tau are un aspect profesional si bine scris.

Un mod util de a te asigura ca articolele sunt corecte din punct de vedere gramatical, pentru a avea un website bine pus la punct.

  • Optimizarea SEO: ChatGPT poate sugera cuvinte cheie si fraze care sa ajute la optimizarea continutului tau pentru motoarele de cautare. Acest lucru poate ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului tau si la aducerea de trafic organic pe site.

OpenAI si importanta aplicatiei ChatGPT

Traficul organic pe website sau pe blog, va conta foarte mult atunci cand doresti ca brandul tau sa devina cunoscut. Sau poate un produs, serviciu,  pe care il doresti sa fie bine vazut in piata.. Indiferent de situatie, ChatGPT, aplicatia OpenAI te ajuta si te invata cum sa aduci trafic organic pe website sau blog. Avantajele sunt nenumarate, in principal pentru ca are de-a face cu un tip de tehnologie in curs de dezvoltare. Iar noutatea este ca OpenAI, compania care a creat robotul conversational ChatGPT, bazat pe inteligenta artificiala, a fost evaluata la 27 – 29 de miliarde de dolari, intr-o runda de finantare in care a obtinut 300 de milioane de dolari de la o serie de fonduri de investitii, potrivit TechCrunch.

In plus, ChatGPT poate ajuta la dezvoltarea de functii de chatbot sau asistent virtual pentru site-ul tau, astfel incat sa poti raspunde rapid si eficient la intrebarile si nevoile clientilor tai. Exemple clare veti gasi si in acest videoclip, postat pe canalul de youtube Creatorul de Visuri. Cu ocazia aceasta va invit sa dati Subscribe pentru a ramane informati!