Subiectul primului Podcast Creatorul de Visuri este despre ascensiunea unei femei intr-o lume dominata de barbati. Andreea Ristea, femeia din spatele brandului Adremat a acceptat invitatia mea de a fi partasa la debutul podcastului #CreatoruldeVisuri si a raspuns foarte fain la intrebarile adresate.

Andreea a fost dezinvolta si dornica sa transmita mai departe toate informatiile utile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Inclusiv ea pune accent pe dezvoltarea personala, astfel ca multe dintre raspunsurile ei s-au axat pe educatie, dezvoltare si dorinta de a-ti imbunatati performantele. Atat performantele personale cat si cele profesionale.

Atunci cand era mica Andreea isi dorea sa devina detectiv particular. Datorita curiozitatii ei innascute si a faptului ca ii place necunoscutul. Pentru ca poate acolo se afla informatii noi, creative.

Ii place foarte mult sa se implice social. A avut o viata dificila cu multe probleme care i-au oferit imboldul de a-si depasi conditia si de a fi foarte empatica. De aceea se implica in cazuri sociale impreuna cu alti oameni care doresc sa ajute la fel de mult.

Cum vezi diferenta dintre angajat si antreprenor?

Atunci cand te dedici cu adevarat job-ului pe care il ai, nu are cum sa nu-ti placa. Viata de antreprenor iti ofera multe satisfactii, esti util intregii societati. Ai alte perspective si alte dorinte de a avansa. De a creste un brand, asa cum este Adremat.

Trecerea de la angajat la antreprenor nu este usoara. Te sperii pentru ca iti iei soarta in maini. Munca este cea care te motiveaza, feedback-ul clientilor si faptul ca aduci mereu ceva nou in business.

Ce servicii ofera Adremat

Servicii de constructii, de proiectare, inclusiv aprovizionarea santierelor cu piatra. Este un domeniu vast, in care tehnologia te forteaza sa ramai implicat. Sa nu renunti la a cunoaste tot ce este nou si de a aplica tot ceea ce ai invatat.

Cum a fost ca o femeie sa intre intr-un domeniu care este dominat de barbati si sa reuseasca sa dezvolte un brand de succes, aflati urmarind intreg podcastul pe canalul de youtube Creatorul de visuri. Ar fi bine sa va abonati pentru ca va aduc informatii si noutati actuale, de la oameni cat se poate de reali, cu experienta de viata sau de business, care sa va ajute in a va dezvolta. Vizionare placuta!