Conferinta de Dezvoltare si Performanta pentru Antreprenori (C.D.P.A) a fost un eveniment inedit, organizat de N&C Consulting si Asociatia Agora 2013 Filiala Dubova, cu sustinerea Craiova Business Club.

De la Cornelia Nitu am aflat noutatile din domeniul fiscal si schimbarile care au avut/vor avea loc. Tine de tine, ca si antreprenor, sa te pui la punct cu aceste lucruri. Mi-a placut ca, pe langa teoria care o mai stiam, ne-a dat recomandari practice. Puneti-va la punct „casa firmei” si grija mare daca aveti mai multe firme in care pasati banii de la una la alta (o firma contracteaza o alta firma pentru diverse servicii).
Radu Bufan & Aurelian Opre ne-au vorbit din punct de vedere juridic, invatandu-ne cum sa ne protejam afacerea prin realizarea unui contract, capcanele care pot aparea si cum sa ne protejam profitul obtinut.
Antreprenorul Constantin Izvoranu a preferat sa nu dea sfaturi, ci doar sa povesteasca din experienta sa.

Au urmat doi traineri interesanti:

Emanuel Popa ne-a instigat sa ne gandim cum putem fi de folos oamenilor din jurul nostru, fie ei angajati, parteneri, furnizori, familie sau prieteni.
Sebastian Bala ne-a prezentat cateva informatii faine din domeniul vanzarilor, provocandu-ne cu un exercitiu practic.
La final, am aflat cateva informatii vizavi de fondurile nerambursabile, puse la dispozitie de catre Nitu Roxana & Roxana Mircea.
M-am intalnit cu multi oameni frumosi, prieteni, clienti, colaboratori sau pur si simplu oameni interesati de dezvoltarea personala.
Ca si antreprenori, e important sa participati la astfel de evenimente, pentru ca investind in voi, investiti in afacerea voastra si o puteti duce la nivelul urmator.
Felicitari Cornelia Nitu & echipei pentru organizarea acestui eveniment.
Felicitari Daniela Nicolae, Dana Enache & colegilor din Craiova Business Club pentru implicarea voastra.
Si felicitari voua, tuturor participantilor, fara de care astfel de evenimente nu ar fi posibile. Singur ajungi mai repede, dar impreuna ajungem mai departe!