Asociatia Vasiliada va deschide portile spre o experienta muzicala fascinanta odata cu a XIV-a editie a concertului sau traditional, „ColinDar cu Paula Seling”. Intr-o seara deosebita, sub binecuvantarea Inaltpreasfintitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, evenimentul va umple sala generoasa a Filarmonicii din Craiova cu notele magice ale colindelor si cantecelor dedicate, incepand cu ora 18:30, pe 21 noiembrie 2023.

Aceasta incursiune muzicala unica promite sa aduca in prim-plan reinterpretari pasionate si pline de insemnatate ale colindelor si cantecelor de Craciun. Paula Seling, alaturi de invitatii speciali – Corul Facultatii de Teologie din Craiova, soprana Renata Zamfir, solista Laura Dinu, Corul mimico-gestual „Anghelos” si Corul psaltic „Sf. M. Mc. Tatiana Diaconita” – vor crea o atmosfera plina de emotie si rafinament.

Maestra serii, doamna Simona Stefania Musuroi, va fi ghidul dumneavoastra prin acest calatorie sonora, dezvaluind povestile din spatele fiecarui cantec si colind, contribuind la conturarea unei seri memorabile.

Colindatorii, cu zambete calduroase si glasuri inaltatoare, vor aduce cu ei nu doar muzica, ci si un mesaj adanc de pace, iubire si solidaritate. Fiecare melodie va fi o raza de lumina care strapunge intunericul si aduce caldura in inimile ascultatorilor.

Aceasta seara nu este doar un eveniment, ci si o oportunitate de a experimenta farmecul si traditia colindelor si cantecelor de Craciun intr-un cadru artistic si emotionant. Biletele se pot achizitiona pentru o donatie minima de 70 lei, de la Pangar Catedrala ,,Sfantul Dumitru” din Craiova, Pangar Paraclis Mitropolitan ,,Adormirea Maicii Domnului- Madona Dudu”, Pangar Paraclis Mitropolitan ,,Sf. Ilie”, Pangar Paraclis Mitropolitan ,,Sf. Treime”. Nu ratati ocazia de a experimenta frumusetea si traditia colindelor si a cantecelor de Craciun intr-un cadru artistic si emotionant.

Suntem nerabdatori sa va avem alaturi in aceasta seara de neuitat. Impreuna vom sarbatori Nasterea Domnului prin muzica si emotie la Concertul „ColinDar cu Paula Seling”, editia a XIV-a. Va asteptam cu sufletele deschise pentru a trai impreuna magia si frumusetea sarbatorilor de iarna. Sarbatori pline de bucurie si lumina va dorim!