Politica de confidentialitate

Protectia privind datele personale, precum si a vietii private este o preocupare permanenta pentru autorii acestui blog, denumiti in continuare „Noi”.

Drept urmare, ne asumam angajamentul de a prelua si procesa datele pe care dumneavoastra ni le furnizati, in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noasta, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“RGPD”).

Astfel, tinand cont de regulamentul si prevederile intrate in vigoare in 25 mai 2018, definim si luam in considerare ca fiind datele personale orice infomatie care duce la identificarea unei persoane fizice.

Drept urmare, consideram ca o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Politica de confidentialitate prezenta face referire la datele personale ale partenerilor, clientilor si altor persoane care ne viziteaza website-ul www.creatoruldevisuri.ro sau care ne contacteaza.

Prin aceasta politica va informam ca scopul pentru care sunt colectate, temeiul de prelucrare al datelor, tipurile si categoriile de date preluate, durata de procesare, drepturile utilizatorilor, persoanele carora le dezvaluim datele personale.

Scopul si temeiul pentru procesarea si prelucrarea datelor personale:

Pentru ca dumneavoastra sa puteti interactiona cu continutul de pe website-urile noastre, in calitate de persoana fizica, puteti fi supus activitatii de prelucrare a datelor.

Rolul de utilizator/ vizitator al website-urilor noastre

Folosim datele personale pe care le colectam in vederea imbunatatirii experientei online oferite de navigarea pe website-urile noastre.

Totodata, ne ocupam de monitorizarea traficului pentru a intocmi rapoarte statistice si a ne da seama ce fel de continut online preferati sau va este de folos. Pentru aceasta activitate, avem drept temei interesul legitim care contribuie la buna functionare a website-ului.

Pentru ce sunt folosite datele dvs. personale?

Comunicare eficienta

Folosim datele personale pentru a putea comunica usor, in legatura cu solicitarile pe care ni le-ati trimis sau pentru a va furniza orice alte informatii relevante referitoare la mediul de afaceri.

Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca exista posibilitatea de a folosi si procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ati solicitat, tinand intotdeauna cont de obligatiile legale. Obligatia legala este temeiul pe care ne bazam.

Divulgarea datelor personale

Ne luam angajamentul sa nu dezvaluim datele dvs. personale unor terte parti. Insa, mentionam ca uneori pot aparea exceptii. In anumite situatii, datele personale trebuie dezvaluite partenerilor sau asociatilor. De exemplu, atunci cand plasati o comanda online, noi trebuie sa o predam curierilor pentru a se putea ocupa de livrare.

Durata de procesare

Intentia noastra este de a pastra datele dvs. atat cat este cazul. Astfel, respectam durata contractului semnat, iar apoi pastram datele atat cat prevad obligatiile in vigoare.

Iar daca scopul preluarii datelor nu este incheierea unui contract de vanzare-cumparare sau colaborare, datele vor fi pastrate doar atat timp cat este necesara indeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit:

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat;
– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– Opozitia privind oferirea datelor personale;
– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.

Daca sunteti de parere ca informatiile furnizare mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale.

Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail contact@creatoruldevisuri.ro, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Ne luam angajamentul de a trata cu seriozitate cererile dvs.